mars 23

God lørdag! Status iøstfold: Knuste dør med gravemaskin, og stjal flere cross-sykler. Bil i fjellvegg. Narkotika..

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til sol og Ok vær. Værprognosene for helgen tyder på greit lørdagsvær, men mulighet for noe nedbør utover søndagen.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd

Kjørte i fjellveggen, forsvant fra stedet

#Halden

Kl 00.24

Tistedalsveien. Melding om en bil som har kjørt i fjellveggen. Tre personer i bilen, to stakk fra stedet etter ulykken. En av de som løp er funnet. Det søkes etter den siste personen. De to som er funnet er kjørt til Kalnes.

Stjal flere cross-sykler. Brukte gravemaskin

#Mysen

Kl 02.38

Natt til lørdag fikk politiet melding om innbrudd fra en motorsykkelforhandler. Politiet var på stedet 02.47. Gj.pers hadde da forlatt stedet. Gj.pers har tatt seg inn i lokalene ved å benytte en gravemaskin til å knuse døra. Fra stedet er det stjålet minst 5-6 crossykler av merke KTM i fargen hvit, svart og oransje. Åstedsundersøkelse er foretatt. Dersom noen har tips i saken kan de ringe 02800.

Narkotika

#Sarpsborg

Kl 20.28

Politiet stanset en bil hvor fører ikke hadde gyldig førerkort. I bilen ble det også funnet mindre mengder med narkotika som fører erkjente var hans. Mannen i 20-årene blir anmeldt for forholdene. I bilen var det også en mannlig passasjer i 20-årene. Vedkommende hadde mindre mengder med narkotika på seg, og blir anmeldt for dette.

Slossing på utested. Vekter kastet i bakken

#Moss

Kl 23.06

Melding om slosskamp på et utested i Moss. Politiet fikk kontroll på to menn. I forbindelse med at vakta på stedet forsøkte å skille partene, ble vakta tatt tak i av den ene parten og kastet i bakken. Vakta fikk et kutt i hodet da han gikk i gulvet. Begge personene er i 20-årene fra Moss. Begge blir anmeldt for ordensforstyrrelse, samt at den ene også blir anmeldt for vold mot vakta på stedet.

Hasj / bilkjøring

#Askim

Kl 00.45

Politiet stanset en bil i sentrum. Fører, en mann i 20-årene fra Vestfold, fremstod som ruset. Fører erkjente bruk av hasj. Nødvendige prøver tatt og mannen fikk sitt førerkortet beslaglagt. Anmeldes for bruk av narkotika og kjøring i ruspåvirket tilstand