mars 26

Sparker i gang årets Eliteserie

Treningskamper og oppkjøring er over, og førstkommende helg begynner årets Eliteserie i norsk fotball. Årets første kamp går lørdag Kl 15.30 mellom Odd-Brann, og runden avsluttes på mandag med en kveldskamp mellom Stabæk-Lillestrøm. Sarpsborg 08 serieåpner mot Molde på Sarpsborg stadion søndag Kl 18.00.

Søndagskamper | Første runde

Skjermbilde via Eliteserien.no

Discovery

Discovery viser Eliteserien både på Dplay og Eurosport Player når 2019-sesongen sparkes i gang i slutten av mars.

– Vi samler det beste vi har av norsk innhold på ett sted, både norsk fotball, humor og resten av underholdningsporteføljen. Samtidig fortsetter vi å dyrke Eurosport Player som en ren sportsmerkevare der man finner all sport fra Discovery, sier Discovery-sjef Tine Austvoll Jensen i en melding.

Målet er å gjøre den norske toppfotballen enda mer tilgjengelig for norske TV-seere. 

– Siden vi tok over rettighetene, har vi hatt som mål å øke interessen rundt norsk fotball. Vi skal gi fotball til folket, og har gjort norsk toppfotball billigere og mer tilgjengelig for norske TV-seere. Det har gitt resultater. I de to sesongene vi har hatt rettigheten har vi klart å doble seertallene for Eliteserien, sier Tine Austvoll Jensen.

– I år håper vi på et ytterligere løft, og vi skal fortsette å jobbe tett med VG, de norske TV-distributørene og fotballen for å få til nettopp dette. Nå vil Eliteserien være tilgjengelig hos alle de store norske TV-distributørene på TVNorge, MAX og Eurosport Norge, samt hos de fleste gjennom Eurosport Pluss-kanalene. I tillegg til begge våre strømmetjenester, sier Tine Austvoll Jensen. 

Discovery-sjefen håper også at Eliteserien vil føre til større trafikk på Dplay. 

– Vi håper naturligvis også at Eliteserien vil gi Dplay en ekstra boost. Vi har brukt mye tid og ressurser på å forbedre og utvikle tjenesten, både det tekniske og brukeropplevelsen, og vi har nå en spiller vi både er stolte av og trygge på, sier Tine Austvoll Jensen. 

Eliteserien vil være tilgjengelig på Dplay ved seriestart 30.mars.

Foto via Discovery