mars 30

God lørdag! Status iøstfold: Ruspåvirket sjåfør. Front mot front. Blotter…

God lørdag 🤓Er siste helg i mars måned. Våkner til sol og en del skyer. Prognosene for dagen tyder på overskya vær, men ser bedre ut i morgen..

Sport på TV

Noen planer for dagen? Hva med en bytur, shopping, eller besøke en venn eller to? Glad i fotball på TV? Det er oppstart for norsk Eliteseriefotball i helgen. I dag spilles sesongens første matcher, og i morgen spiller S08 sin første seriekamp. Er også flere treningskamper i de lavere divisjoner, og det spilles også flere interessante kamper i engelsk fotball..

Status iøstfold

Så langt sparsommelig med meldinger fra nødetatene om mulige hendelser natt til lørdag. I følge operasjonsleder ved Øst politidistrikt har det i hovedtrekk vært en rolig natt i hele Østfold. Vi tar med noen meldinger fra fredag og de siste 24-timene ..

Fredag..

Front mot front

#Halden

Kl 22.06

Melding om front til front-ulykke i Torpedalsveien. Nødetatene rykker ut til stedet. 2 biler, 7 personer, ingen skadet. Ikke mistanke om påvirkning.

Blotter ved skole

#Sarpsborg

Kl 09.44

3 jenter fra Hafslund ung.skole utsatt for en blotter i undergangen ved skolen i dag tidlig. Beskr av gj.m: Antatt rundt 40 år, neongult arbeidstøy m/reflekser, skjegg og briller. Hadde en caps eller sixpence på hodet. Dersom noen har gjort observasjoner av en mann som passer til beskrivelsen, ønsker vi kontakt med disse. Kan ringe Politiet på tlf 64 99 30 00.

Ruspåvirket sjåfør

#Halden

Kl 20.11

Svinesundsparken. Bilfører i 50-årene stoppet av UP. Mistenkes for å være påvirket av amfetamin. Fremstilles for blodprøve. I tillegg hadde han ikke gyldig førerkort

Laserkontroll

#Aremark

Kl 12.03

Rv22. UP har gjennomført fartskontroll med laser. 37 kontrollerte, skrevet ut to forenklede forelegg. Høyeste hastighet 77 kmt/t i 60 sone