mars 30

Tidenes 5. største Joker-premie gikk til kæll fra Østfold. 4,7 millioner kroner..

  • Det er jo sånt en drømmer om! Det sa vinneren av nesten 4,7 millioner kroner i Joker lørdag 30. mars. 

Mysen

Det var John Egil Nordhagen fra Mysen i Eidsberg kommune i Østfold som ble trukket ut som Joker-kandidat den siste lørdagen i mars. På forhånd var det anslått at toppremien ville bli på ca. 4,4 millioner kroner, men så mange spilte Joker at toppen av premiestigen endte på 4.691.000 kroner opplyser Norsk Tipping i en artikkel.

Datamaskin

Dermed var Mysen-mannen garantert 938.000 i premie – selv om han skulle bomme på alle tallene. Mannen var ikke selv med på trekningen, så det var datamaskinen som måtte gjøre ned logiske opp/ned-valgene ut fra disse fem tallene:

7 – 8 – 7 – 6 – 4

Det gikk så det suste. Embla plukket ned den ene blinken etter den andre, for å bruke skiskytingspråket, og Joker-vinnerens premie passerte 1,1 million, 2 millioner og 3,3 millioner før den endte på nesten 4,7 millioner kroner.

– Uvirkelig

  • Det var helt uvirkelig å sitte i sofaen og se på trekningen på TV. En merkelig følelese, sa John da vi ringte etter at det hele var avgjort.
  • Vi satt på forhånd og tenkte at det nok blir et par bom, og at to millioner i premie ville være helt fantastisk. Og så gikk alla talla inn. Helt utrolig!

Mens vi snakket, strømmet det på med gratulasjoner. Ryktene om premien spredte seg raskt i bekjentskapskretsen. John kjøpte Joker hos Rema 1000 i Opsahlveien, og der blir det nå både diplom på veggen og kakefeiring.

  • Jeg kjenner godt de på butikken. Håper de setter av et kakestykke til meg, gliste Joker-millionær John Egil Nordhagen fra Mysen.

Foto via Norsk Tipping