mars 31

Sarpsborg 08 spilte uavgjort i serieåpningen. 1-1 mot Molde

Det er varmere i lufta, og det er et hyggelig vårtegn når fotballsesongen i vår øverste liga sparkes i gang. De to første kampene ble spilt lørdag, men Sarpsborg 08 åpnet ballet med hjemmekamp mot Molde søndag Kl 18.00.

0-0

Molde skapte heller lite, og det var Sarpsborg 08 som hadde de største sjansene i første omgang på stadion. Likevel endte de første 45-minuttene målløst.

1-0

Etter 70 minutter fikk hjemmelaget endelig lønn for strevet. Lindseth er siste mann på ballen og sørger for jubel fra hjemmesupporterne.

– En kontrollert, flott scoring. Bjørnbak får ikke kommet seg opp og det er ikke ufortjent, kommenterte Eurosport-ekspert Bernt Hulsker

1-1

-Molde så ut til å tape i sin første kamp uten Ole Gunnar Solskjær, men reddet poeng helt på tampen oppsummerer TV2. Målet kom etter det som blir betegnet som en omdiskutert situasjon.

-Tøff motstand

-Flere eksperter tippet før sesongstart at Molde kommer til å vippe Rosenborg ned fra tronen og ta seriegullet. I Sarpsborg fikk de tøff motstand og redningen kom ikke før etter et frispark like før slutt skriver NRK,

De 11 fra start

Vasyutin – Tveita, Horn, Næss, Thomassen – Halvorsen, Lund Nielsen, Zachariassen, Lindseth – Strand Larsen, Skålevik