april 04

God torsdag! Status iøstfold: Gasslekkasje på skole. Vogntogsjåfør skapte dramatikk på E6. Trafikkulykke i Råde

God formiddag, er torsdag. Våkner til sol og noen skyer. Er 4.april i dag – og en del fokus på skattemeldingen.

Status iøstfold

Nødetatene i Østfold har vært på flere oppdrag de siste timene. Det meldes om et par dramatiske hendelser i trafikken, og gasslekkasje på en skole ..

Gasslekkasje på skole

#Hobøl

Kl 09.26

Hobøl ungdomsskole. Nødetatene har rykket ut på melding om klorlekkasje. Det er ingen dramatikk på stedet. Ingen evakuering. En ansatt er undersøkt av ambulansepersonell. Funnet uskadd. Brannvesenet tar seg av væsken som har lekket fra anlegget.

Bil kjørte av veien. To personer til sykehus

#Råde

Kl 07.06

Mosseveien. Singelulykke, bil som har kjørt av veien. Uvisst skadeomfang på personene, store materielle skader på kjøretøy. To personer fra denne bilen er skadet, fraktes til sykehus med ambulanse.

Dramatisk opplevelse etter at vogntog kjørte på putebil og skilthenger

#Årum

Kl 23.14

E6 Årum. Litauisk sjåfør i en trekkvogn med semitralle lastet med bildekk braste igjennom og knuste først en skilthenger med store blinkende lys. Ca 100 meter etter skilthengeren, knuser den førerhytta på en lastebil som for anledningen er satt opp som putebil.

Putebilen er satt opp for å sikre at arbeidere på stedet til fots eller i lettere maskiner kan jobbe trygt. Ingen kom til skade denne gangen, men hendelsen ble opplevd som svært skremmende for ansatte fra Mesta som jobbet på stedet.

Sjåføren fremstår som edru. Han blir pågrepet i påvente av ytterligere etterforskning og eventuelt en rask saksavgjørelse i morgen.