april 07

God søndag! Status iøstfold: Vekter ble bitt i hånden. Pågrepet etter beføling. Skadeverk på politibil. Høy musikk..

God søndag, håper helgen har vært Ok så langt. Våkner opp til sol og blå himmel, – og kan ligge an til en FIN dag.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag i løpet av natta. Flere er blitt bortvist fra sentrum, og det meldes om en rekke forskjellige forhold. Her er noe av det som har skjedd

Pågrepet etter beføling

#Sarpsborg

Kl 00.02

En dame skal ha blitt oppsøkt av en mann på et hotell i Sarpsborg i løpet av lørdagskvelden. Han skal ha befølt henne – og politet pågrep etterhvert personen.

Innbrudd i kirke

#Sarpsborg

Kl 07.09

Melding om innbrudd på Tune kirke. Vekter sett gjerningspersoner løpe fra stedet. Politiet rykket ut med flere enheter. To mann pågrepet etter kort tid. To lokale kjenninger som knyttes til forholdet. Kjørt arrest. Sak opprettes.

Vekter ble bitt i hånda

#Sarpsborg

Kl 02.49

En vekter skal ha blitt bitt hånda og slått i ansiktet av et par ungdommer. Dette skjedde etter at vekteren kom over to personer som oppførte seg ufint. De to anmeldes

Skadeverk på politibil

#Fredrikstad

Kl 23.30

Rolvsøy. To ungdommer er avhørt etter en episode med en politibil. Det skal ha blitt utført skadeverk på bilen – og der ble laget bulk i panseret.

Uriktig personalia

#Fredrikstad

Kl 23.45

En beruset jente i Fredrikstad sentrum oppga uriktig personalia til politiet. Anmeldes.

Ville ikke høre

#Sarpsborg

Kl 01.00

En person som ble bedt om å fjerne seg fra sentrum ville ikke etterkomme politiets oppfordring. Ble etterhvert tatt hånd om av politi-betjenter.

Kom tilbake til adresse

#Fredrikstad

Kl 01.30

Gressvik. En person som tidligere på kvelden ble bortvist fra en privat adresse, kom etterhvert likevel tilbake. Vedkommende ble tatt hånd om av politiet, og anmeldt.

Løs tann etter slåssing

#Fredrikstad

Kl 04.00

En person skal ha blitt slått til i sentrum, og endt opp med en løs tann forteller operasjonsleder. Saken vurderes anmeldt.

Flere fester og høy musikk

#Dilling

Kl 23.30

Politiet måtte oppfordre noen festglade mennesker på to forskjellige adresser å dempe seg. Ble meldt om i overkant høy musikk og støy,