april 07

Uavgjort for Sarpsborg 08. 1-1 mot Haugesund

Sarpsborg 08 åpnet sesongen med uavgjort mot Molde i første serieomgang, og i dag var det klart for sesongens første bortekamp. Motstander var Haugesund, som i utgangspunktet er en VRIEN oppgave på bortebane.

Det har vist seg vanskelig å vinne over Haugesund på bortebane.

1-0

Det var Haugesund som fikk kveldens første scoring. Etter 27 minutter var det Alexander Stølås som sendte hjemmelaget i ledelsen. Ballen var innom keeper – og ble etterhvert registrert som selvmål.

Første omgang

Målet ble også det eneste i første omgang, og S08 måtte gå til pause med et mål under.

1-1

Etter en lite tilfredsstillende første omgang slo sarpingene raskt tilbake i 2.omgang. Det var bare gått noen få minutter da Zachariassen fightet inn 1-1.

Annullert

Etter 6-7 minutters spill hadde S08 en ball i nettet, men målet ble raskt annullert for offside. Ikke alle var like enige i avgjørelsen..

Åpnet best,

Sarpingene åpnet omgangen klart best, med det jevnet seg etterhvert mer ut mellom lagene. Årets første bortekamp ender til slutt med 1-1 for S08.

Passe fornøyd

Hovedtrener i S08 Geir Bakke var mer fornøyd med andre omgang enn den første. I et intervju med Eurosport etter matchen ga han uttrykk for at uavgjort var et greit resultat – etter hvordan kampen forløp.

-For fjerde gang

-Sarpsborg 08 spilte 1-1 på Haugesund Stadion – for fjerde gang på de siste fem besøkene oppsummer S08 på nettsider.

-Tett og jevn

-Det ble en tett og jevn kamp mellom Sarpsborg 08 og Haugesund, men ingen av lagene klarte å ta med seg alle poengene skriver Eurosport.

De 11

Vasyutin – Tveita, Horn, Næss – Halvorsen, Zachariassen, Azofeifa, Lund Nielsen, Lindseth – Skålevik, Strand Larsen