april 11

Innflytningsfest! 15 beboere flyttet fra Tingvoll sykehjem til nyoppussede Kruseløkka sykehjem

Foto via Sarpsborg kommune

15 beboere flyttet fra Tingvoll sykehjem til nyoppussede Kruseløkka sykehjem

Denne uka var det innflytningsfest i 2.etasje ved Kruseløkka sykehjem.

Ordfører Sindre Martinsen-Evje er veldig glad for at pasientene kunne flytte inn i nyoppussede lokaler opplyser Sarpsborg kommune på sine nettsider.

  • Jeg er utrolig glad for at vi kan gi dere som er våre eldre et mye bedre tilbud her på Kruseløkka. Det er kjempeviktig og vi har en lang vei vi skal gå i Sarpsborg kommune for å øke standarden på sykehjemmene og bygge nytt, men jeg er i hvert fall glad for at dere nå får gleden av å bo her – for det tror jeg kommer til å bli et fint sted å være.

Større rom

Avdeling B på Tingvoll sykehjem, hvor de kom fra, har lokaler som ikke lenger er godt egnet for sykehjemsdrift. På Kruseløkka får de større rom og egen dusj og toalett.

  • Det er veldig hyggelig at de kunne komme hit. Her får de fine større  rom og mer ro i avdelingen som er deres hjem , sier virksomhetsleder for Tingvoll sykehjem, Gro Gulla.

Virksomhetsleder for Kruseløkka, Anita Strøm Sandtangen, er også veldig glad for at flytteprosessen har gått greit.

  • Både  pårørende, pasienter og ansatte har lagt ned en kjempeinnsats for at overgangen fra Tingvoll til Kruseløkka skal gå så smertefritt som  mulig. Ansatte ved begge sykehjem har vist stor vilje til sammenslåing av avdelingene og gleder seg til å bli en del av et større miljø.

Ansatte flyttet sammen med pasientene

Gun Olsen er pårørende til en pasient ved Kruseløkka sykehjem.

  • Det er stor forskjell å komme hit, sier hun.

Olsen synes også det er fint at de ansatte også flyttet sammen med pasientene.

  • Det betyr mye for oss, sier hun.

aktuell link | Sarpsborg kommune