april 12

Sarpsborg kommune brukes i falsk innsamlingsaksjon. Advarer..

Sarpsborg kommune og politiet i Sarpsborg har fått meldinger om at det finnes personer som går rundt og utgir seg for å drive innsamlingsaksjon på vegne av kommunen. – Ikke del ut kontoopplysninger til noen som kommer på døren din, er oppfordringen.

Aktuell hendelse

Henvendelsene til politiet og kommunen kommer blant annet fra Stasjonsbyen-området i Skjeberg, hvor en kvinne skal ha oppsøkt husstander og presenter seg som representant for kommunen. Hun skal ha forklart at hun samlet inn penger for vanskeligstilt ungdom. Vedkommende hadde ikke med seg innsamlingsbøsse, men ønsket kontoopplysninger fra de hun besøkte opplyser kommunen på sine nettsider.

Sarpsborg kommune står ikke bak en slik innsamlingsaksjon.

– Vi håper at innbyggerne skjønner at dette ikke er reelt, og at de derfor avviser personen(e) som kommer. Ikke del ut kontoopplysningene dine til noen som kommer på døren, sier Pål Brandstorp i Sarpsborgpolitiet.

Politiet

Kontakt gjerne politiet på 02800 og meld fra om besøk fra falske innsamlingsaksjoner.

Aktuell link