april 14

God søndag! Status iøstfold: Kjørte inn i en hage – stakk av. Truet og sparket politibetjent. Fikk flaske i hodet

God søndag, våkner til sol og blå himmel. Håper helgen har vært Ok så langt. Prognosene for dagen tyder på fint vær både i dag og i morgen, men er fortsatt små-kjølig både natt og morgen.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til søndag. Her er noe av det som har skjedd

Kjørte inn i en hage – stakk av

#Fredrikstad

Kl 05.08

Manstad. Melding om trafikkuhell der en bil hadde kjørt inn i en hage og stukket fra stedet. Etter søk med patruljehund ble totalt 3 personer anholdt; fører og 2 passasjerer. Fører, en mann i 20-årene, blir anmeldt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Beslag av førerkort.

Slått ned

#Moss

Kl 03.25

Storgata. Politiet til stedet etter melding om at en person skulle være slått ned. Sjekkes ut av ambulanse. Kutt i hodet og neseblod. Skal ha blitt angrepet av 10-15 personer som har forlatt stedet.

Bortvist

#Halden

Kl 02.13

Kongensbrygge. 2 menn i 20-årene bortvist fra sentrum frem til 09 søndag morgen på grunn av ordensforstyrrelse og slossing i beruset tilstand.

To menn bortvist

#Sarpsborg

Kl 01.31

St.Mariegate. 2 menn bortvist fra sentrum frem til 08 i morgen tidlig på grunn av ordensforstyrrelse og slossing i beruset tilstand.

Truet og sparket politibetjent

#Fredrikstad

Kl 01.27

Færgeportgaten. En patrulje ble sendt til stedet etter melding om ordensforstyrrelse. Det endte med at en mann i 20-årene ble pågrepet og satt i arrest etter å ha sparket i politibilen, samt truet og sparket en polititjenesteperson. Ikke personskade. Anmeldes.

Bil kjørte ut av veien / mistanke

#Moss

Kl 07.23

Nødetatene rykket ut til Larkollveien etter mld om trafikkulykke. En bil skal ha havnet på taket. Bilen har fått et hjul utenfor veibanen, truffet et par trær og deretter gått rundt. Bilen er totalskadd. Fører fremstår som uskadd/lettere skadd. Mistanke om rus og at fører har sovnet. Fører blir kjørt til legevakta for sjekk og blodprøvetaking. Sak opprettes

Bortvist

#Fredrikstad

Kl 01.29

Sentrum. Nok en mann i 20-årene bortvist fra sentrum resten av natta på grunn av ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

Flaske kastet i hodet

#Askim

Kl 03.15

Jernbanegata. Flere patruljer på stedet i forbindelse med ordensforstyrrelse/slossing. En person har fått en flaske kastet i hodet.

Udregelig oppførsel

#Fredrikstad

Kl 01.22

Mann i 20-årene bortvist fra sentrum frem til 08 søndag morgen pga aggressiv og udregelig oppførsel i beruset tilstand.

Savnet til rette

#Askim

Kl 04.57

Politiet søkte i natt etter en savnet mann. 48 år gammel, 185 cm, kraftig, mørkt kort hår, lys hud, iført svart tynn jakke. Vedkommende kom etter en tid til rette

Bråk på utested

#Spydeberg

Kl 01.54

Politiet sendt til et utested etter melding om bråk mellom flere gjester. En mann i 50-årene bortvist fra stedet frem til 09 på grunn av ordensforstyrrelse i beruset tilstand.