april 16

Skal sette farge på Sarpsborg. Planlegger mye moro under lørdagskamp..

Når Sarpsborg 08 tar i mot Mjøndalen til lørdagskamp 27.april, blir byen farget blå og hvit.

aktiviteter og moro

– Vi skal ha en stor Fanzone med aktiviteter hele dagen fra 12.00 til 17.00. Det skjer på Torget, sier Cathrine Laursen via klubbens nettsider.

– Det blir trampolinehopping, ansiktsmaling og lykkehjul i tillegg til mange andre, spennende aktiviteter. Vi gleder oss til lørdagskamp og feststemning og avslutter klokka 17.00 med korps og drilltropp ned til Stadion. 

Stolpejakt

Som alltid er Fanzone gratis. Tilbudet har vært veldig populært for folk i alle aldre. Til sammenkomsten på torget lanserer også Sarpsborg idrettsråd årets stolpejakt

– Stolpejakta er utrolig populær hos sarpinger. Det er gøy at idrettsrådet legger lanseringen av den nye jakta til Fanzone 27.april, sier Laursen.

Sykle til kamp eller Fanzone – få billett

Tradisjonen tro er det også klart for vårsjekk av sykkelen i regi av Bypakke Nedre Glomma. De har kjøpt 200 billetter som deles ut til de som ønsker å ta sykkelen fatt 27.april.

– Alle som sykler til Fanzone eller kamp, får billett til kampen senere på dagen. Dette er billetter som gis av Bypakke Nedre Glomma. Et populært tiltak, sier Laursen.

aktuell link | S08 | foto via S08