april 19

God fredag! Status iøstfold: Ruset sjåfør i vogntog. Fort i 50-sone. Holdt på å kjøre inn i politipatrulje. Bortvist..

God fredag, våkner til flott påskevær. Er blå himmel, sol og hyggelige temperaturer. Det våres og prognosene tyder på fortsatt Ok vær et par dager. Fortsatt god påske 🐣

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag de siste timene, her er noe av det som har skjedd..

Holdt på å kjøre inn i politipatrulje

#Sarpsborg

Kl 01.58

En bil holdt på å kjøre inn i patruljen på Rv 111 på Ise. Patruljen fikk etter hvert stanset aktuell bil, fører blåste til langt over lovlig verdi. Nødvendige prøver tatt, og fører en mann i 20-årene fikk sitt førerkort beslaglagt.

Ruset sjåfør i vogntog

#Svinesund

kl 20.30

Tollvesenet stanset en trailer på tollstasjon, fører fremstod som ruset. Politiet tok med seg føreren, en mann i 30-årene fra Nederland, til legevakta for nødvendige prøver. Mannen fikk sitt førerkort beslaglagt.

Kranglefant

#Halden

Kl 01.50

En politipatrulje bortviste en full og kranglete mann i begynneslen 20, bortvist fra sentrum frem til i morgen tidlig.

Fort i 50-sone

#Sarpsborg

Kl 00.52

UP stanset en bil i Stasjonsveien i Skjeberg, bilen ble målt til 82 km/t i 50-sone. Fører en mann i slutten av tenårene fikk sitt førerkort beslaglagt.

Satt i arrest

#Fredrikstad

Kl 01.02

En mann i slutten av tenårene blir innbrakt til arrest. Personen var kranglete på et utested, og ville ikke etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra stedet. Personen blir anmeldt for ordensforstyrrelse samt ikke etterkomme politiets pålegg.

Bortvist

#Fredrikstad

Kl 01.04

En mann i 30-årene ikke ønsket på et serveringsted i sentrum. Patruljen bortviste han fra sentrum frem til i morgen tidlig.

Usikrede barn i bil

#Moss

Kl 21.33

En politipatrulje stanset en bil i sentrum hvor fører ikke hadde gyldig førerkort. I bilen var det også tre usikrede barn. Fører en dame i 30-årene blir anmeldt for forholdene.

Kranglete mor dørvakter

#Fredrikstad

Kl 00.31

En mann i 30-årene bortvist fra sentrum for resten av natta pga beruselse og han var kranglete mot dørvaktene på et utested i sentrum