april 20

God lørdag! Status iøstfold: Bråk fra russ. Kranglete fyr. Gjemte seg i baksetet. Pågrepet

God lørdag, våkner opp til fuglekvitter og en varm kopp kaffe. Det fine påskeværet fortsetter med blå himmel og sol. Håper påsken har vært OK så langt.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til i dag, Her er noe av det som har skjedd

Bråk fra russ i Øst politidistrikt

#Øst

Kl 05.11

Øst politidistrikt har i løpet av natten mottatt mange meldinger på støy og høy musikk fra russen. Det har også vært noen meldinger på vold/bråk mellom russ.

Sveip Vestby / bevisstløs

Kl 02.38

Russ falt i bakken da han hoppet ut av en russebuss. Var bevisstløs og ble behandlet av ambulanse på stedet. Ble etterhvert kjørt til legevakten i Moss.

Pågrepet

#Fredrikstad

Kl 02.09

En mann i 30-årene er pågrepet i Fredrikstad sentrum. Anmeldes for besittelse av hasj og forulemping av tjenestemann.

Kranglete fyr

#Halden

Kl 01.28

Mann i 20-årene er bortvist fra Halden sentrum da han var kranglete og til sjenanse for andre. Blir i tillegg anmeldt for forulempig av off. tjenestemann.

Trafikkulykke

#Rygge

Kl 00.54

Trafikkulykke på Ryggeveien. En bil som har kjørt av veien og truffet en stolpe. Politiet er på stedet. Kun fører i bilen. Politiet mistenker kjøring i påvirket tilstand. Fører fraktet til Kalnes sykehus med ukjent skadeomfang.

Ville ikke høre

#Moss

Kl 00.59

Mann i 60-årene innbrakt til fyllearresten. Mannen som var godt beruset nektet å etterkomme pålegg fra politiet,

Fredag ..,

Gjemte seg i baksetet

#Halden

Kl 16.59

Svinesundsveien: Patrulje stanset bil etter tips fra publikum om mulig promillekjøring. Da patruljen stanset bilen krøp fører bak i baksetet. Han slapp selvfølgelig ikke unna med denne taktikken og blir nå anmeldt for kjøringen. Godt beruset mann i 40- årene.