april 21

God søndag! Status iøstfold: Mann i 20-årene mistet livet i trafikkulykke. Boligbrann. Unggutter med softgun

God formiddag, er søndag og 1. påskedag. Våkner til noe overskya vær, men OK temperaturer.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag gjennom natten. Her er noe av det som har skjedd..

Dødsulykke

#Moss

Kl 01.52

Alvorlig trafikkulykke på innfartsveien Moss. Bil kjørt av veien. Innfartsveien og Krapfossveien er helt sperret. En person bekreftet omkommet. Ingen andre biler eller personer involvert. Ulykkesgruppen og krim.teknikkere fra politiet vil undersøke trafikkåstedet. Det var en mann i 20-årene som mistet livet i trafikkulykken. Pårørende er varslet.

Unggutter med softgun

#Hvaler

Kl 07.30

Meldt om personer med pistoler ved Rødshuet på Kirkøy. Meldt om at det er avfyrt tre skudd i området. Politiet har nå kontroll på 5 unge gutter og to softgun. Følger opp med beslag, anmeldelse og kontakt med foreldre.

Brann i bolig

#Fredrikstad

Meldt om brann i garasje og tilbygg på Prestelandet. Politi og brannvesen er på stedet. Brannen har spredd seg til huset. Beboerne i huset på eiendommen er ute av huset. 3 personer var i huset. De sjekkes av ambulansepersonell.

Promille

#Sarpsborg / Grålum

Kl 01.10

Mann, 18 år stoppet i trafikkontroll. Blåste til godt over lovlig verdi. Førerkort beslaglagt og forholdet anmeldes.

Brann i rekkehus

#Fredrikstad

Kl 22.58

Melding om brann på kjøkken i et rekkehus. Nødetatene er på vei. Alle beboere skal ha kommet seg ut. Brannen startet under matlaging. Ingen store skader og beboere kan flytte inn igjen etter utlufting.

Utagerende dame

#Moss

Kl 20.40

Kongens gate. Melding om dame som utagerer. Damen, kvinne i 30-årene bosatt Oslo, blir til slutt satt i arrest ettersom hun ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Anmeldes for ordensforstyrrelse, forsøk på vold mot politiet og for å ikke etterkomme pålegg.