april 22

Travel ettermiddag for nødetatene i Østfold. Flere uhell..

Det har vært en travel 2.påskedags-ettermiddag for nødetatene i Østfold. Nødetatene har måtte rykke ut til flere uhell de siste timene..

Trafikkulykke

Meldt om trafikkulykke ved Hafslund kirke mandag ettermiddag. Ambulanse og politiet er på stedet. En bil som har kjørt inn inn i noen søyler ved hovedgården. Fører behandles av ambulansepersonell på stedet. Første melding kom ved Kl 16.20-tiden. Førers førerkort er beslaglagt. Mistanke om høy hastighet. Fører hevder at bremsene sviktet. Bilen undersøkes senere.

MC-ulykke på Rudskogen

#Rudskogen

Kl 14.42

Tidligere i ettermiddag kom det også melding om et uhell med MC på Rudskogen. Så langt ukjent skadeomfang, men et ambulansehelikopter ble sendt ut til stedet.

Trøbbel for vogntog

#Mysen

Kl 16.12

Meldt om en semitrailer som skal ha gått rundt. Skjedd i Smedgata. Sjåfør er ute av bilen. Virker uskadd. Skal ikke ha vært flere i bilen.

Slåssing

#Fredrikstad

Kl 13.09

En politipatrulje rykket i ettermiddag ut etter melding om slåssing på en privatadresse i Fredrikstad. En mann i 30 årene ble innbragt arresten pga beruselse. Han blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Togavsporing

#østfoldbanen

Kl 15.53

Et persontog sporet av på Moss stasjon ved 16 tiden mandag ettermiddag. Det gjør at spor 2 og 3 er stengt ut driftsdøgnet. Det ble ingen personskader under avsporingen. Forsinkelser og innstillinger må påregnes.