april 22

Uavgjort for Sarpsborg 08. Spilte 1-1 mot Bodø Glimt

2.påskedag gir en fin anledning for fotball. Det spilles full runde i Eliteserien og er samtidig både kamper i OBOS-liga og PostNord.

Langtur

Sarpsborg 08 måtte ta veien til Bodø i den fjerde serieomgangen. Bodø Glimt som har spilt forrykende fotball og ligger i tetsjiktet sammen med Viking etter 3 serierunder.

1-0

Det var Bodø Glimt som kom best i gang på Aspmyra. Etter bare 4 minutters spill tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter en corner. Det var Bjørkan som scoret for Glimt,

Flere muligheter

Sarpingene spilte seg til en rekke muligheter utover omgangen, men maktet ikke sette ballen i mål. Heller ikke hjemmelaget greide få noe ut av sine sjanser – dermed sto det 1-0 etter de første 45-minuttene..

Mange sjanser

Det ble en fartsfylt match på Aspmyra – selv om det aldri ble noe mål-bonansa. Begge lagene hadde muligheter til å score flere mål, men det ble aldri kvelden for det. Likevel fikk etterhvert Sarpsborg sin scoring..

1-1

Kun noen sekunder etter at Glimt sendte ett skudd i stolpen kom kveldens første og eneste Sarpsborg-scoring! Det var Salvesen som ga tilreisende sarpinger grunn til å juble.

-Spissen starter vakkert i bakrom, tar ned kula og triller den sikkert forbi keeper. 1-1 beskriver S08 på twitter.

Uavgjort

Det ble ingen flere scoringer i Bodø, og kampen endte til slutt med 1-1.

Fortsatt ubeseiret

-Bodø/Glimt så ut til å ta alle poengene, men en sen utligning sørget for at sarpingene fortsatt er ubeseiret.
Vertene var mest lystne på å gå for tre poeng på slutten, men lyktes ikke med dette oppdraget. Det hele endte med 1-1 og poengdeling i Nord-Norge oppsummerer klubben på sine nettsider.

Fotomontasje via S08

De 11

Vasyutin – Tveita, Horn, Næss, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Lindseth – Strand Larsen, Skålevik