april 27

Fortsatt ubeseiret! I dag kommer Mjøndalen på besøk

Det er duket for lørdagskamp i Sarpsborg, og Mjøndalen kommer på besøk til Sarpsborg stadion Kl 18.00 i kveld. Mjøndalen ligger for øyeblikket på en 10-plass, mens S08 ligger på en 7-plass.

Ubeseiret

S08 er så langt ubeseiret i serien, men har spilt tre uavgjort-kamper og ønsker flere 3-poenger. Forrige helg ble det uavgjort mot Bodø Glimt på Aspmyra.

-Viktig

-Nå har vi tre uavgjort og én seier. Med seier på lørdag har vi fått en god start på sesongen. Det er viktig å få den trepoengeren, sier Lars-Jørgen Salvesen som scoret mot Glimt i forrige runde.

  • Jeg har hatt god selvtillit i det siste og gjort det greit på trening og i kamp. Det var godt å score, men det viktigste var å ikke tape der oppe. 

-Respekt

  • Jeg har alltid hatt respekt for Mjøndalen. Sist de gikk ned hadde de rett og slett et keeperproblem, men spillemessig og antall sjanser de skaper, syns jeg de har hatt et godt lag i mange, mange år sier hovedtrener Geir Bakke til klubbens nettsider.

– Bedre lag

-Nå er de oppe igjen og har et bedre lag enn noensinne. De valset over Godset før pause borte sist. Vi har respekt, men vi er ikke redd noen, sier hovedtreneren videre.

– Pleier å lønne seg

  • Stemninga er god, men vi legger ikke skjul på at vi får noen spørsmål så fort det skjer noe med sidebackene våre. Vi får noen utfordringer, men vi kommer til å veksle og møter et lag som er god på mye av det vi er bra på. Vi må prøve å være oss selv. Det pleier å lønne seg, sier Bakke.

Kl 18.00

Kampen mot Mjøndalen spilles Kl 18.00 lørdagskveld