april 27

God lørdag! Status iøstfold: Voldsepisode. Russetreff. Tyveri av diesel..

God lørdag, er siste helg i april. Våkner til overskya vær og prognoser om nedbør. Greit å ta høyde for en del regn gjennom helgen.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til i dag. Arrangeres bla russetreff på Fredriksten i Halden. Her er noe av det som har skjedd

Russetreff på Fredriksten

#Halden

I forbindelse med russearrangementet på Fredriksten, er tilbakemeldingen mye folk og god stemning, glad og hyggelig russ. Noen hendelser har det vært: Narkotikahund sniffet seg frem til et besalg på mindre mengder hasj. En anmeldes/bøtelagt og bortvist fra arrangementet ut helgen.

Videre er en russ blitt skallet til, neseblod og hevelse i ansiktet. Ukjent gjerningsperson. Tre er kjørt arrest, to av de innbrakt grunnet oppførsel, en er anmeldt for vold mot annen russ. Tre russ anmeldes for hærverk på gjerde,arrangør informert og sender mulig erstatningskrav

Til slutt skal vi nevne en bortvisning av person som solgte mat på stedet, mulig ruspåvirket. Hele bua med personell er uønsket på stedet, får ikke selge mat der i morgen.

Voldsepisode

#Halden

Kl 04.31

#Halden

En ung mann er pågrepet og anmeldes for kroppsskade. Slått til en mann på et utested, fått kutt i bakholdet. Noen har grepet inn i dette slagsmålet. Den pågrepne har selv skader, mulig nesebrudd. Behandlet på legevakt. Pr skrivende stund er denne gjerningspersonen ukjent

Tyveri av diesel

#Mysen

Kl 01.36

Kom melding om tyveri av diesel fra lastebil. På stedet påtraff politipatrujen en mann i 40 som erkjente forholdet. Stjålet anslagsvis 500 liter. Anmeldes.

Ufin fyr

#Moss

Kl 02.10

En beruset mann i 30 årene innbringes arrest. Anmeldes for forulemping av offentlig tjenesteperson, verbalt ufin mot politiet.