april 27

Lite å juble for i Sarpsborg – nok et uavgjort-resultat i kveld

Sarpsborg 08 har hatt en OK start på årets sesong. Etter fire serierunder har østfoldlaget enda til gode å tape. Før dagens match sto S08 med 1 seier og 3 uavgjort – så en seier mot Mjøndalen burde være en klar målsetning.

MEN, det ble ikke sånn

LIKEVEL

Det var Mjøndalen som begynte kampen best. Etter at spillet hadde bølget litt frem og tilbake var det bortelaget som tok ledelsen 1-0 etter 17 minutter. Det var Gauseth som sendte gjestene i ledelsen.

Mye ball – men lite ut av det

Sarpingene hadde mye ball i første omgang – men inntrykket er at det ofte gikk litt for sakte. Første omgang endte med ledelsen til Mjøndalen.

1-1

Så kom utligningen! Etter bare noen minutters spill i 2.omgang kom kveldens første 08-scoring. Sarpsborg 08 fikk frispark fra ganske langt hold – og Nicolai Næss brukte bra kraft i kula.

7 minutter

Til tross for at dommeren etterhvert la til 7 minutter ble det ingen flere scoringer i Sarpsborg. Kampen endte til slutt med NOK et uavgjort resultat for 08.

-Kostbar tabbe

Julian Faye Lund gjorde en kostbar tabbe mot Tromsø sist, og måtte tåle hard kritikk etterpå. Mot Sarpsborg var 19-åringen uheldig igjen oppsummerer Eurosport etter kampen.

4 uavgjort-kamper

-Sarpsborg 08 har spilt 1-1 i fire av de fem første kampene, inkludert dagens hjemmemøte med Mjøndalen oppsummerer 08 på sine nettsider.

De 11 fra start:

Vasyutin – Lindseth, Næss, Horn, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Larsen – Strand Larsen, Salvesen