mai 01

God onsdag! Status iøstfold: Med våpen på jernbanestasjon. Trafikkulykke – sjåfør løp fra stedet. Russetreff

God formiddag, er onsdag. Våkner til blå himmel og sol. Er 1.mai i dag; arbeidernes internasjonale kampdag. Dagen markeres med arrangementer over hele landet.

NM +

Glad i fotball? Spilles første runde i cupen i dag. Flere lokale lag i aksjon utover dagen – vi oppdaterer med resultater utover kvelden. Er også storoppgjør i ChampLeauge mellom Liverpool og Barcelona i kveld

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på flere oppdrag de siste timene, Her er noe av det som har skjedd

Trafikkulykke – sjåfør løp fra steder

#Moss

Kl 01.05

Melding om singelulykke. Bil kjørt over en trafikkøy, og kjørt ned et skilt. Store materielle skader på bilen. Antatt sjåfør sett løpende fra stedet. Var to passasjerer på stedet, begge uskadd. Mistanke om alkoholpåvirket sjåfør. Vi har en mistenkt som anmeldes.

Russetreff – trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 01.32

Foten. Har vært en russeansamling på stedet. En ung dame er fraktet til Kalnes sykehus med mulig armbrudd. Opplysninger om at dette skyldes en påkjørsel. Pr nå har vi ikke kontroll på skadevolder.

Beruset kvinne

#Sarpsborg

Kl 01.23

En beruset kvinne i 40 årene innbringes arrest. Var et ordensproblem på et utested, nektet også etterkomme et bortvisningspålegg som ble gitt.

Tirsdag / Sveip / Tusenfryd

Russens dag på Tusenfryd

#Tusenfryd,

Kl –

Russens dag. Totalt sett et vellykket arrangement, blid og hyggelig russ. To stykker anmeldt for bruk av narkotika, bortvist fra stedet. En anmeldt for drikking på offentlig sted. Videre har politiet tatt hånd om to overstadig berusede, hentet av foresatte. Fikk forebygget en slåsskamp, og en russ er tatt hånd om av helse grunnet beruselsesgrad. Det var opp mot 4000 russ på Tusenfryd.

Våpen på togstasjon

#Askim

Kl 16.47

Mann i 50-årene er pågrepet på Askim tog-stasjon. Flere reisende reagerte på at mannen tok fram et våpen på stasjonen og la dette ned i en bag. Kontroll på mannen uten dramatikk. Våpenet viste seg å være et luftvåpen. Mannen pågripes og kjøres til arresten. Våpenet er ikke brukt til å true med