mai 04

God lørdag! Status iøstfold: Par i voldsomt slagsmål. Stupfull mann sov i veibanen. Stjal 7 bomullsbukser fra bil..

God lørdag, våkner opp til lettere overskya vær, og noe kjølig temperatur. Prognosene tyder på en noe variert værtype, og at vi har gått inn i en kjøligere periode.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i beredskap natt til lørdag, det meldes om flere episoder i Fredrikstad, men rolig i de andre østfoldbyene. Her er noe av det som har skjedd

Par i slåsskamp

#Hankø

Kl –

Meldes om at en kvinne og mann har braket sammen i skikkelig slåsskamp på Hankø / hotell. Så vidt vi forstår har det gått voldsomt for seg mellom de to. Andre gjester skal etterhvert ha fått grepet inn i episoden.

Person som hadde lagt seg å sove i veibanen

#Fredrikstad

Kl 23-tiden

Politiet må ta hånd om en person som tilsynelatende har lagt seg å sove midt i veibanen et sted i Fredrikstad, Vedkommende blir vekket – og blir tatt hånd om. Han var stupfull.

Stjal 7 bomullsbukser fra bil

#Fredrikstad

Kl –

Det meldes om innbrudd i et kjøretøy i løpet av natta hvor det er stjålet 7 bomullsbukser – skal tilhøre et barneteater. Etter slik det så ut i kjøretøyet i etterkant – tyder mye på at det har vært rus involvert

Måtte slukke bål

#Sarpsborg

Kl 23.42

Brannvesenet rykker ut for å slukke et bål. Bodalstranda.

Gressbrann

#Fredrikstad

Kl 13.15

Fredrikstad brannvesen rykker ut til Pinnerødveien- Brann i gress

To bortvist

#Fredrikstad

Kl –

To personer er blitt bortvist fra sentrum i løpet av natten. Begge i 20-årene

Sveip

Bruk av laser mot fly..

#Lillestrøm / Rælingen

Kl 00.41

Flere meldinger om at det lyses med laser mot innkommende fly mot Gardermoen. Politihelikopteret søker etter gjerningspersonen(e) i området.