mai 05

God søndag! Status iøstfold: Pågrep truende person. Høy promille. Bil kjørte inn i vegg

God søndag, våkner til lettere overskya vær og små-kjølig temperatur. Håper helgen har vært bra så langt.

Noen planer for dagen, og glad i fotball?

Spilles flere aktuelle kamper i dag. Er innspurt i Premier League med flere spennende oppgjør. Spilles også full runde i Eliteserien denne helgen. Sarpsborg 08 møter Rosenborg i kveld.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til i dag, her er noe av det som har skjedd

Søkte etter person

#Fredrikstad / Begby

Kl 06.07

Polititjenestemenn søkte tidlig søndag morgen etter en mann som stakk av fra politiet. Personen skal ha forsøkt å trenge seg inn på en adresse og skal ha vært truende. Politiet pågrep etterhvert mannen.

Høy promille

#Halden

Kl 03.37

Halden sentrum. En bil kjørte inn i et gjerde ved Atomen. Polsk fører med høy promille. Kjøres legevakt for nødvendige prøver. Ingen personskade.

Bil kjørte inn i vegg

#Fredrikstad

Kl 01.13

Rolvsøy. Dikeveien. Nødetater rykket ut etter melding om bil som hadde kjørt inn i en vegg. 1 person i bilen som tilsees av ambulansepersonell. Bilen antas å ha kjørt nordover i Dikeveien og inn i fjellveggen i X Dikeveien/Myrsnipeveien. Store skader på bilen. Fører av bilen kjøres Kalnes for sjekk av eventuelle skader.

Fører er en mann i slutten av 20 – årene er en veldig lite samarbeidsvillig mann som blir kjørt til drukkenskapsarresten etter sjekk på sykehus. Nødvendige promilleprøver er tatt og hans førerkort er beslaglagt.

Lørdagsettermiddag

Trafikkuhell

#Hvaler

Kl 16.10

Vesterøy, Hvaler. En bil kjørt av veien. Bilen har truffet lystmast. En kvinne i bilen. Hun behandles av ambulanse på stedet. Det ligger strømførende ledninger på bakken, og trafikken dirigeres forbi.

Innbrudd i flere lastebiler

#Svinesund

Kl 12.46

Melding om innbrudd i en lastebil på Svinesund. Viser seg at flere lastebiler er berørt. Politiet har vært på stedet og foretatt sine undersøkelser.