mai 05

Sesongens første tap for Sarpsborg 08. Rosenborg vant 1-0

Sarpsborg 08 måtte til Lerkendal i ukas runde i eliteserien. Motstander Rosenborg har hatt en forferdelig sesongåpning og ligger overraskende på bunn av tabellen.

1-0

Sarpingene hadde mye ball – og var nære på å ta ledelsen etter 17 minutter, men Hovland berget hjemmelaget.

Det var Rosenborg som fikk kveldens første scoring, om enn litt mot spillets gang. Mike Jensen gjorde ingen feil mot Vasyutin og scoret 1-0 på en sjelden Rosenborg-sjanse. Resultatet sto seg ut omgangen.

Nære selvmål

Rosenborg startet 2.omgang bedre enn den den første – og viste mer initiativ. Etter 65 minutter er det en Sarpsborg-spiller som i en presset situasjon header hardt mot eget mål på et hjørnespark. Keeper gjør en god redning og hindrer selvmål.

Taper 1-0

Sarpsborg gjorde flere bytter utover i kampen – men ingen som ga resultater for målprotokollen. Dermed ender kampen til slutt med 1-0 til RBK som tar sesongens første seier.

-Større risiko

-Geir Bakkes menn var solide defensivt før hvilen, men måtte nå ta større risiko fremover i banen. Dette førte til flere brudd og kontringer imot. Brått var det Rosenborg som vant de fleste duellene, og de var nærmere sitt andre enn Sarpsborg 08 var utligning oppsummerer S08 på sine nettsider.

– Det var ikke vakkert

Det var ikke vakkert, og det spørs om han vant noen nye hjerter, men omsider tok Eirik Horneland sin første seier med Rosenborg i Eliteserien skriver VG.

…som videre oppsummerer kampen med at ; Sarpsborg 08 hadde sine muligheter, men utnyttet dem ikke og gikk dermed på sitt første tap i år.

-Første seier

Så løsnet det for Rosenborg – tok sesongens første seier oppsummerer Eurosport

De 11 fra start

Vasyutin – Lindseth, Næss, Horn, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Larsen – Strand Larsen, Skålevik

Fotomontasje via S08