mai 06

Inviterer til konkurranse: – Lag nytt fylkesordførerkjede for Viken fylkeskommune

Viken fylkeskommune inviterer gullsmeder til konkurranse for å lage fylkesordførerkjede for den nye fylkeskommunen. Det skriver Østfold fylkeskommune på sine nettsider.

-Symboleffekt

  • Kjedet har en sterk og svært synlig symboleffekt som bør gjenspeiles i designet, og designer/kunstner som velges må ha kunnskap om og bo i en av de nåværende fylkeskommunene som blir Viken, sier Andreas Lervik – leder for arbeidsgruppa som utarbeider visjon, mål, verdier og symboler til Viken.

Lervik sier gullsmeder i Østfold, Akershus og Buskerud nå er invitert til å være med i konkurransen, fordi det er et ønske om at fylkesordførerkjedet skal produseres i Viken. Det ferdige smykket skal bestå av kjede og anheng med våpenskjold.

Foto via Viken /