mai 07

Klart for ishockey-VM

Norge spiller sin første kamp i ishockey-VM fredag. Foto: Berit Roald NTB/Scanpix.

Fredag 10.mai starter ishockey-VM for menn i Slovakia, og Norge skal i aksjon samme dag. Sendingen starter fredag kl. 1600. Alle Norges kamper sendes med studio på Viasat 4 og Viaplay opplyser TV-selskapet i en melding

Norge, som spiller i gruppe B, spiller syv kamper i gruppespillet i Bratislava. Alle de norske kampene sendes med studio før, under og etter kamp. Kvartfinaler, semifinaler, og finalen sendes også med studio og norske kommentatorer, uavhengig om Norge går videre fra gruppespillet eller ikke. 

Utvalgte kamper fra mesterskapet sendes også på Viasport, mens alle kampene fra mesterskapet kan ses på Viaplay. 

Under gruppespillet i Slovakia er Ørjan Bjørnstad programleder for sendingene, mens Kaja Snare leder finalerundene. Roy Johansen og Øystein Ingdahl er med som eksperter og kommenterer alle Norges kamper, samt utvalgte kamper fra gruppe B.