mai 08

God onsdag! Status iøstfold: Basketak – mann med kniv. For fort i 50-sone. Stjal planter

God onsdag! Våkner opp til sol, blå himmel, men noe kjølig temperatur. Prognosene tyder på væromslag og gråvær i morgen. Kan være greit å ta høyde for en del regn.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke forskjellige oppdrag de siste par dagene, Vi har samlet noe av hendelsene her..

Basketak og mann med kniv

#Fredrikstad

Kl 20.28 / tirsdag

Politiet rykket ut til Storgata i Fredrikstad etter flere meldinger om truende mann med kniv. Hendelsesforløp er formentlig at mann med kniv har opptrådt truende med kniv ovenfor 3 personer. Dette førte til et basketak hvor gjerningsperson ble fratatt kniven. Politiet fikk kontroll på gjerningsperson, han er lettere skadet og får behandling av ambulanse.

Stjal planter

#Sarpsborg

Kl 07.05 / onsdag

Uvedkommende har klatret over et gjerde ved Plantasjen , stjålet ett ukjent antall planter fra uteområde. Stod igjen en sykkel. Patrulje ikke vært på stedet. Sykkel ikke meldt stjålet, taes inn som hittegods. anmeldelse ved plantasjen.

Trafikkuhell

#Halden

Kl 21.25 / tirsdag

Bil kjørt av veien på E6 nordgående, Svinesundsparken. 3 personer ute av bilen. E6 nordgående ble i en periode stengt. Det ble skader på midtdeler

Flere trafikkontroller;

Fort i 50-sone

#Halden

Kl 21.05 / tirsdag

En politipatrulje har gjennomført laserkontroll i Iddeveien. Totalt ti forenklede forelegg og høyeste hastighet målt til 65 km/t i 50 sone.

Fort i 50-sone

#Fredrikstad / Kråkerøy

Kl 22.15 / tirsdag

Glomboveien. UP har gjennomført en fartskontroll på stedet, 12 bøtelagt. Høyeste hastighet 64km/t i 50sone.

Fort i 60-sone

#Fredrikstad

Kl 21.00 / tirsdag

UP har gjennomført trafikkontroll i 60-sonen på Torsnesveien ved Ulfeng. Politiet har skrevet 11 forenklede forelegg for hastighet. Høyeste hastighet var 77 km/t.