mai 10

God fredag! Status iøstfold: Fort i 60-sone. Kom bort fra hverandre. Ble slått i ansiktet

God fredag, er i inngangen til en ny helg. Våknet opp til overskya vær og gråvær – kan komme mer nedbør utover dagen. Nærmer seg 17 mai-feiring og er høysesong for konfirmasjoner.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet, her er noe av det som har skjedd..

Fort i 60-sone

#Sarpsborg

Kl 11.20 / fredag

Sarpsborg- Trøskenveien: Trafikkontroll på stedet medførte 16 forenkla forelegg for hastighet. Høyeste hastighet på stedet ble målt til 75 km/t i 60 sona.

22 forenklede forelegg

#Halden

Kl 13.29 / fredag

FV 22 Iddeveien, UP avholdt trafikkontroll, 22 stk forenklet forelegg – hvor av høyeste hastighet var 60 km/t i skiltet 40 sone.

Stjålet bil

#Fredrikstad

Kl 03.23

Bil med kjennetegn DP85294, grå VW Caddy stjålet i fra området Begby. Politiet bes varslet på 02800 evt. 112 dersom bilen påtreffes eller observeres.

Mindre brann

#Moss

Kl 23.53 / torsdag

Møllebakken: Vi har vært på en mindre brann i en pelletsknuser sammen med brannvesenet. Brannen er slukket og brannvesenet oppretter sak.

Drøyt fort i 50-sone

#Spydeberg

Kl 21.09

UP stanset bilist ifm fartovertredelse. Målt til 85 km/t i 50 sone. Mann i 40 årene anmeldes/ førerkortbeslag.

Funn av stjålet bil

#Fredrikstad

Kl 20.22 / torsdag

Meldes om funn av stjålet bil. Bilen påsatt falske skilter. En mann i 30 årene pågripes for dette, samt for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand.

Slått i ansiktet

#Mysen

Kl 12.34 / torsdag

Politiet rykket ut til området Momarken i forbindelse med at en mann er blitt slått i ansiktet av en annen. Ambulanse er også på stedet. Uklart hendelsesforløp. Den skadede blir tatt med til legevakta av ambulansen

Sveip Ski

Forsvant fra hverandre

#Ski

Kl 22.38 / torsdag

Mann og kone forsvant fra hverandre på skogstur. Vi fikk kontakt med kona på mobil og fant hennes lokasjon. Hun ble deretter hentet av en patrulje. Mann og kone er nå lykkelig gjenforent.