mai 11

God lørdag! Status iøstfold: Sjåfør stoppet brann. Familiekrangel. Ikke samarbeidsvillig

God lørdag, våkner opp til sol og noe skyer. Er meldt moderat temperatur og noe varierende vær gjennom dagen. Vi satser på en fin helg.

status iøstfold

Politi og brannvesen har vært på flere oppdrag de siste timene, her er noe av det som har skjedd.

Sjåfør i russebuss stoppet brann

#Moss

Kl 06.11

Nødetatene er i Jeløygata i forbindelse med røykutvikling. Ser foreløpig ikke flammer, men det kommer noe røyk fra taket til Fiskebasaren. Sjåføren på en forbipasserende russebuss hadde sett røyk på taket på Fiskebasaren. Sjåføren hadde stanset, tatt med seg et brannslukningsapparat og gått ut på taket, fra brua, og slukket brannen i noe skrot. Uvisst hvordan brannen har oppstått. Ingen skade på taket.

Bråk og krangel i båt

#Fredrikstad

Kl 0155

Melding om bråk og krangling fra en båt på Gressvik. Patruljen vært og løst opp en krangel mellom familiemedlemmer. Den ene parten ble igjen i båten, den andre overnatter et annet sted. Ingen anmeldt.

Ikke samarbeidsvillig

#Halden

Kl 0144

Beruset mann i 20 årene innbragt drukkenskapsarrest fra Torget i sentrum. Skal ha kranglet med en annen på stedet og var ikke særlig samarbeidsvillig med patruljen. Anmeldt.

Vold og ordensforstyrrelser

#Moss

Kl 0303

Beruset kvinne i 20 årene innbrakt fra et utested i Moss. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse, vold og forulemping av tjenestemennene.

Brann i anneks

#Råde

Kl 06.54

Melding om brann i et anneks på Oven, Hestholmen. Annekset er overtent. Brannvesenet lar det brenne ned. Politi har vært i kontakt med eier av hytta og annekset. Bekrefter at det ikke er folk i annekset.

Kranglet med kjæreste

#Fredrikstad

Kl 0140

Mann innbragt fra en adresse utenfor sentrum. Beruset og vært i en krangel med sin kjæreste. Innsatt dr.skapsarrest og patruljen oppretter sak.

Fredag-ettermiddag

Trafikkontroll

#Sarpsborg / Hafslund

Kl 14.41

Politiet har gjennomført en trafikkontroll på stedet. Det ble utstedt 11 forenkla forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring.

Bruk av mobil

#Askim

kl. 17:33

Politiet fikk melding om bil som vinglet. Stanset av patrulje i Eidsbergveien /fv128/ Høyendal. Kontrollen resulterte i et forenklet forelegg til fører, for bruk av mobil.