mai 12

Sarpsborg 08 sliter med å score mål – tapte for Kristiansund. 1-0

På en dag hvor det var et stort fotballfokus på serieinnspurten i England ble det også spilt ny runde i vår øverste divisjon. Sarpsborg 08 tok i mot Kristiansund på Sarpsborg stadion søndag kveld.

… sliter med å utnytte sjansene

Sarpingene har spilt flere gode kamper, med det har blitt for mye uavgjort og dårlig poengfangst. Det største problemet har vært mangel på effektivitet foran mål, og problemene fortsatte i dagens kamp..

Par forandringer

Laguttaket bød på et par forandringer. Amin Askar var tilbake etter skade og spilte sesongens første kamp. Samtidig fikk Salvesen sjansen, mens Strand Larsen begynte på benken.

0-0

Selv om Sarpsborg hadde mye ball, og spilte seg flere muligheter ble det ingen scoringer i den første omgangen på stadion. Salvesen hadde noe fine muligheter, men greide ikke utnytte sjansene.

0-1

Det var Kristiansund som fikk kampens første scoring. Etter 53 minutter var det Henrik Gjesdal som sendte gjestene i ledelsen. Målet viser seg også etterhvert å bli kampens eneste.

Flere bytter

Sarpingene gjorde flere bytter utover omgangen. Strand Larsen kom inn for Steffen Skålevik, Elyounoussi erstattet Askar, og Coulibaly kom inn for Halvorsen.

Tap

Byttene betydde lite for målprotokollen, og sarpingene tapte til slutt kveldens kamp.

Kort oppsummert så fortsetter problemene foran mål. S08 er så langt denne sesongen særdeles ineffektive foran mål.

Fem mål

-Kun fem mål har Sarpsborg 08 scoret denne sesongen. I den syvende kampen skapte de mange sjanser, men nok en gang ville ikke ballen i mål oppsummer Eurosport etter kampen

Tredje strake for Kristiansund – krise for Sarpsborg

-Tredje strake for Kristiansund – krise for Sarpsborg skriver VG etter kampen.

-Ikke marginer

Sarpsborg 08 har ikke marginene med seg om dagen. Sesongens første tap i forrige runde ble fulgt opp med det første nederlaget på eget kunstgress i kveld. Måltørke kombinert med et uheldig baklengsmål gjorde at de blåhvite tapte 0-1 mot KBK skriver S08 etter kampen.

De 11 fra start

Vasyutin – Askar, Næss, Bateau, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Lindseth – Salvesen, Skålevik

Fotomontasje via S08