mai 16

God torsdag! Status iøstfold: Russestøy x 5. Narkotika. Slått i ansiktet

God torsdag, er 16.mai. Våkner til sol og blå himmel. Er dagen før 17.mai og bør finne fram dressjakka til i morgen.

Glad i fotball?

Glad i fotball? 16.mai er fotballens nasjonaldag her hjemme. Spilles en masse fotball-kamper i løpet av kvelden. Er full runde i Eliteserien og Sarpsborg 08 møter Brann i Bergen. Fredrikstad innbyr til hjemmekamp mot Stjørdals Blink, og det spilles lokaloppgjør mellom Moss og Kvik Halden.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til torsdag. Meldes om en del støy med russ. Her er noe av det som har skjedd..

Feststøy / russ

#Sarpsborg

Kl 02.50

Skjeberg. Melding om høy musikk og feststøy fra russen. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut pga andre pågående oppdrag.

Også støy i sentrum:

Melding om høy musikk og feststøy fra russ i Sarpsborg sentrum. Da politiet ankom hadde de fleste reist og det var forholdsvis rolig.

Narkotika

#Halden

Kl 02.55

Tistedal. Patrulje stanset en bil der fører var påvirket av narkotika. Mann i 20-årene fremstilles for blodprøve, anmeldes og får førerkortet sitt beslaglagt.

Støy fra russebuss

#Moss

Kl 00.50

Dilling. Melding om støy fra en russebuss. Politiet til stedet. Bussen hadde et støyende aggregat som de ble pålagt å slå av. Bortvist.

Støy fra russ

#Eidsberg

Kl 00.45

Momarken. Melding om høy musikk og feststøy fra flere russebusser. Politiet til stedet. Totalt 5 biler/busser fått pålegg om å dempe seg og ble bortvist fra stedet frem til 08 torsdag morgen.

Sveip Vestby

Slossing og russebråk

#Vestby

Kl 06.20

Melding om støy og slossing mellom russ. Politipatrulje til stedet. En person skal ha blitt slått i ansiktet. Ingen alvorlig personskade. Bakgrunnen skal ha vært en pågående konflikt mellom 2 busser. Uvisst om det kommer anmeldelse i ettertid.