mai 16

Sarpsborg 08 tapte mot Brann 16.mai. 2-1

Det var dagen før 17.mai – og fotball-Norge hadde invitert til sin årlige fotballfest. Det ble spilt full runde i Eliteserien og flere matcher i lavere divisjoner.

Bergen

Sarpsborg 08 måtte reise til Bergen for å spille sin 16.mai kamp, og det var en fullsatt arena som ventet sarpingene. Også statsminister Solberg var på plass i sin hjemby.

1-0

Det var Brann som begynte kampen best. Etter 32 minutter var det Berisha som sendte hjemmelaget i ledelsen.

2-0

Det var Brann som var klart best i den første omgangen, og etter 40 minutter doblet hjemmelaget ledelsen. Denne gangen var det Petter Strand som var siste mann på ballen,

2-1

Kampen endret noe karakter utover i 2.omgang, og hjemmelaget ga fra seg en del av initiativet. Etter 58 minutter kom kveldens tredje scoring, og det var Sheldon Bateau som scoret sarpingenes mål.

Etter scoringen bølget spillet en del fram og tilbake, men ingen av lagene maktet å sette ballen i mål. Sarpsborg 08 hadde et par STORE muligheter i slutten av matchen, men fikk ikke uttelling.

Tap

Dermed endte kveldens match med et nytt tap for S08

-Unødvendig

-Sola skinte, og det gjorde også spillet på Brann Stadion. Etter å ha kjørt mesteparten av kampen gikk de seirende ut av møtet med Sarpsborg 08 oppsummerer Eurosport.

-Brann er gode i dag

– Vi har noen store helt på slutten, men Brann er gode i dag. Jeg synes egentlig de har full kontroll og de stresser oss hele tiden. De får oss til å se dårligere ut enn vi egentlig ønsker å være, sa Geir Bakke etter kampen.

De 11 fra start

Vasyutin – Askar, Bateau, Næss, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Nielsen, Lindseth – Salvesen, Skålevik