mai 17

God fredag! Status iøstfold: Dødsulykke. Bevisstløs person. Vold mot politiet

Gratulerer med dagen! Er 17.mai og nasjonaldag i dag. Våkner til sol og blå himmel – og ligger til rette for en fin dag. Arrangeres barnetog og arrangementer over hele landet.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste natt til fredag. Har vært en tragisk dødsulykke i Sarpsborg vi har omtalt her. Her er noe av de andre som har skjedd..

Dødsulykke

#Sarpsborg

Kl 00.14

En bil som unndro seg kontroll fra politiet ved Borregaard Hovedgård – kjørte etter kort tid inn i et tre. Fører av bilen, mann i 30 årene, ble erklært død på stedet forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt. Spesialenheten for politisaker er rutinemessig varslet om hendelsen.

Vold mot politiet

#Fredrikstad

Kl 02.40

Politiet anmelder en dame for vold mot politiet, etter at hun sparket patruljen i ansiktet. Får også en overnatting hos politiet.

Bevisstløs person

#Sarpsborg

Kl 02.38

En politipatrulje rykket ut til bevisstløs person i St maries gate. Fremme og fått liv i vedkommende. Beruset mann. Venter på ambulanse.

Torsdagskveld

Drøyt fort i 60-sone

#Fredrikstad

Kl 20.48

UP avslutter en hastighetskontroll som endte med : 9 forenkla forelegg. Videre er 2 førere anmeldt for hastighetsoverskridelse. 1 ble målt til 95 km/t i 60 sonen. Den andre anmeldte ble målt til hele 129 km/t i 60 sonen. Begge fikk sitt førerkort beslaglagt.

Trafikkontroll – alt bra!

#Sarpsborg

Kl 21.53

Borregårdsbakken. Politiet avslutter en trafikk kontroll. 55 kontrollerte – ingen reaksjoner.