mai 17

To personer er skadet etter uhell med salutt / kanon under 17.mai-feiring

To personer er skadet og fraktet til sykehus etter 17.mai-feiring i Mysen.

Salutt / kanon

Uhellet skal ha skjedd i forbindelse med avfyring av salutt med kanon.

To personer skadet

2 personer er meldt skadet etter uhellet. Begge er sendt sykehus. Hendelsen betraktes som et uhell som mulig har oppstått i forbindelse med ladning av salutteringskanon. Ingen videre salutt på stedet og politiet er på stedet slik at ikke nye uhell kan oppstå.

-Betydelig skadet

– Det er litt tidlig å si hva som har skjedd, men under en lading kan det virke som at det har gått av ammunisjon, sier oppdragsleder i Øst politidistrikt, Halvor Andersen, til TV 2. Den ene personen er betydelig skadet. Den andre personen er noe lettere skadet, forteller oppdragslederen