mai 19

God søndag! Status iøstfold: Savnet mann. Kranglete ektepar ble bortvist. Bilbrann. Ønsker tips etter voldsepisode

God søndag, våkner opp til grått og overskya vær, Håper helgen har vært OK så langt. Ble ikke seier for Norge i Grand Prix, men fikk vel en hederlig plassering.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på oppdrag natt til i dag. Søndag formiddag søkte politiet etter en savnet mann i Råde. Her er noe av det som har skjedd..

Savnet mann

#Råde

Kl 08.42

Politiet søkte søndag etter en eldre mann som var savnet fra sykehjem. Beskrivelse: 74 år, 165 cm, Blå vinterjakke med pels, olabukse.

Ved 12.40-tiden kom melding om at vedkommende var kommet til rette.

Kranglete ektepar ble bortvist

#Sarpsborg

Kl 02.12

Ektepar i 30 årene bortvises fra sentrum etter å ha vært kranglete med dørvakter.

Bilbrann

#Sarpsborg

Kl 07.53

Bilbrann i Klokkergårdveien. Brannvesenet har startet slukking. Brannen er slukket. Det har også blitt skader på en bil som sto parkert ved siden av. Politiet oppretter sak.

Kranglete

#Halden

Kl 21.06

Mann i 50 årene bortvist fra Halden sentrum etter å ha vært kranglete med politiet.

Ønsker tips etter voldsepisode

#Moss

Kl –

I forbindelse med en voldssak natt til lørdag ca kl 01 der en mann skal ha slått 2 kvinner, ønsker politiet å komme i kontakt med eventuelle vitner. Hendelsen skjedde i Jeløgata nr 10 ved Maritz frisørsalong. Ring 02800.

fra lørdag …

Satte seg opp mot politiet

#Moss

Kl 16.14

Bil kjørt i grøfta. Fører var en godt beruset mann i 30- årene. Fører satte seg opp mot politiet. Fremstilt lege for blodprøve. Blir anmeldt for flere forhold.

Trafikkontroll

#Spydeberg

Kl 20.30

UP hatt fartskontroll på FV128 i Spydeberg sentrum. Totalt 16 overtredelser i 50 km/t- sone. To førerkortbeslag. Høyeste fart 83 km/t.