mai 19

Problemene fortsetter for Sarpsborg 08. Tapte 3-1 mot Ranheim og ligger på kvalik-plass

Sarpsborg 08 er inne i en dårlig periode og sliter med både å vinne kamper og score mål. Søndag var det håp om at trenden skulle snu, men det var «lettere sagt, en gjort».

0-1

Sarpingene var nære scoring et par ganger i første omgang, men fikk i hovedsak lite litt. Det var også lite som stemte rent spillemessig.

.. etterhvert var det også bortelaget som fikk det første målet.

Etter 45 minutters spill kom kveldens første scoring, og det var bortelagets Ivar Rønning som var siste mann på ballen.

..nesten 0-2

.. og bare kort tid etter fikk Ranheim en ny stor sjanse. Her var sarpingene heldig som slapp unna med skrekken.

0-2

Det var lite som stemte for S08 – også innledningsvis av 2.omgang. Etter ca 5 minutter så økte også bortelaget til 0-2. Denne gangen var det Mads Reginiussen som var siste mann på ballen.

1-2

Mååål! Så kom etterhvert også sarpingenes første og eneste nettkjenning. Sheldon Bateau headet inn redusering til 1-2. Etter scoringa ble det mer fart i hjemmelaget, S08 tok mer tak i matchen og skapte nye muligheter.

1-3

Likevel var det Ranheim som fikk den neste scoringen. Etter 74 minutter sendte Skarsem avgårde ett skudd som gikk stolpe inn.

Tap

Kampen ender til slutt med et nytt tap for sarpingene. Prestasjonen holder for tiden ikke høyt nok nivå – og problemene øker for S08. Sarpsborg 08 ligger nå på kvalik-plass med bare 7.poeng.

-Store kontraster

Det er store kontraster mellom laget som plyndret seg gjennom Europa for et halvt år siden, og det som nå har tapt to hjemmekamper på en uke mot lag man bør slå. I dag var det Ranheim som ble for sterke for høye blåhvite skuldre oppsummerer S08 på sine nettsider.

De 11 fra start

Falch – Tveita, Næss, Bateau, Thomassen – Halvorsen, Azofeifa, Zachariassen, Lindseth – Coulibaly, Strand Larsen