mai 20

Dramatisk opplevelse for ektepar. Våknet opp til fremmede i huset. Kniv..

Et ektepar i Halden hadde en SKREMMENDE opplevelse mandag morgen. Ekteparet skal ha våknet av fremmede i huset.

Truet med kniv

Det ble en konfrontasjon mellom ekteparet og innbruddstyvene – hvor det ble truet med kniv forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt. Hendelsen skal ha skjedd i batteriveien i Halden ved kl 05-tiden mandag morgen.

PC, nøkler

Borttatt pc, bil og div. nøkler. Bil er gjenfunnet. Sporsikring, avhør og etterforskning pågår.

Pågrepet

Mann i 20 årene er pågrepet i saken.

To personer

– Det var to gjerningspersoner. Ekteparet, som er i 40-årene, skal ha blitt truet med både kniv og knyttneve, sier operasjonsleder Karianne Knudsen til VG. Gjerningspersonene kom seg unna ved å ta bilen til ekteparet.