mai 22

Klare for cupfest! Håper på cupbombe i Fredrikstad, mens Kvik Halden møter Lillestrøm

Det meste gikk som det kanskje burde i den første runden i cupen. Det ble stedvis mye mål, og favorittene i østfoldfotballen vant i hovedtrekk sine kamper.

Cupfest onsdag

I dag spilles andre runde i NM, og det er duket for flere interessante oppgjør. Det er klart for lokaloppgjør mellom Sarpsborg 08 og Fredrikstad, og Kvik Halden tar i mot Lillestrøm. Moss møter Kongsvinger.

-Store favoritter

  • Vi vet jo at det kommer cupbomber hvert år, og det kan like gjerne skje her på Stadion, men når det er sagt så er det ingen tvil om at Sarpsborg er store favoritter sier hovedtrener Bjørn Johansen i FFK. -Alt annet enn seier vil være et gedigent mageplask for de, så vi har alt og vinne denne kampen skriver Fredrikstad på sine nettsider.

Ubehagelig

-Har ikke Sarpsborg en god dag på onsdag så har vi et såpass bra lag at det fort kan bli litt ubehagelig for de Bjørn Johansen.

Sarpsborg 08 er inne i en vanskelig periode, og sliter i Eliteserien. Søndagens seriekamp mot Ranheim endte med nytt tap, og klubben sliter i bunnsjiktet av tabellen.

På NRK

Kveldens kamp mellom Fredrikstad og Sarpsborg 08 spilles kl 20.00 og vises på NRK2.

Kvik Halden – Lillestrøm

-LSK kommer på besøk seks år etter at de sist var på Halden stadion i NM sammenheng. Da trengte de noe «billig» straffespark til å ta ledelsen mot haldensere ved Petter Vaagan Moen oppsummerer Kvik Halden på sine nettsider. Samme mann satte også sluttresultatet til 2-0 i en jevn batalje foran over 1000 tilskuere på en dag der regnet høljet ned

I form

Lillestrøm møter et Halden-lag i god form. Kvik Halden har gjort det bra med gode resultater så langt denne sesongen.