mai 22

René Hansen blir ny hovedtrener i Stjernen

René Hansen blir ny hovedtrener i Stjernen

Han har tidligere spilt hele 741 A-kamper i den røde trøya opplyser klubben på sine nettsider.

Han skal starte jobben med å bygge et lag som om noen år igjen skal kjempe i toppen av norsk ishockey i følge klubben.

– Stjernen er en del av mitt DNA. Jeg begynte på hockeyskolen og vokste opp i klubben og i Stjernehallen. Nå føler jeg at ringen er litt sluttet. Jeg er stolt og ydmyk over oppdraget jeg har fått. Det er en stor utfordring. Det er få forunt å trene et elitelag i sin egen hjemby, sier René Hansen.

Permisjon

Hansen har nylig fått innvilget permisjon fra jobben som sportssjef på WANG Elite Fredrikstad, og skal i første omgang lede laget i ett år. 46-åringen er den første lokale A-lagstreneren som signeres fra sesongstart siden 1984. Stjernens nyvalgte styreleder Truls Navestad er glad for å kunne ansette en trener fra Fredrikstad.

Foto via Stjernen /