mai 29

Statsministeren besøkte Rudskogen

Fra venstre: Grunnlegger Knut Ove Børseth, statsminister Erna Solberg og forsknings- og utdanningsminister Iselin Nybø.

Kjør for livet

I dag har «Kjør for livet» Rakkestad, Asker og Hobøl hatt besøk av vår statsminister Erna Solberg og forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø

-Med Rudskogen Motorsenter som arena, fikk vi virkelig vist besøket «Kjør for livets» DRIVE og fortalt begge to hva vi gjør og hvordan vi jobber sier Ungdommene i klubben. Vi gjennomførte en teamprat, mekket UTV med Erna og kjørte i Offroadløypa med både forsknings- og høyere utdanningsministern og statsministeren.

Pilot

– Ikke helt sikker på at Erna har skifta så mye hjul før nei, smiler Marcus. Etter 3,5 år i klubben fikk han æren av å være pilot for dagen. Begge var svært interessert i Kjør for livet – og ville gjerne komme tilbake, forteller han med et stort smil om munnen.

Det er stort for oss å få Erna og Iselin på besøk, sier grunnleggeren i Kjør for livet i en melding.

Takk

-Vi har fått tildelt midler fra Bufdir ( Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet ) for arbeid i 17 kommuner i 2019 og det er derfor viktig for oss å si takk for tilliten gjennom å vise myndighetene hva vi faktisk gjør.

Begge to er ekte interessert i vårt arbeid og var skikkelig på lag med gutta i klubben. Jeg vil også rette en stor takk til Borg Mc og KNA Østfold Offroad, to lokale motorklubber i området som gir oss anledning til å låne aktivitetsområder som er perfekte for vårt behov.