juni 01

Fredrikstad best i lokaloppgjør. Dobbel-Sellin bidro til 3-0 over Moss

Det er pause i Eliteserien, men spilles mye fotball i de lavere divisjoner. Lørdag var det duket for lokaloppgjør mellom Fredrikstad og Moss på Melløs.

-Herlige fotballkamper

-Møtene mellom FFK og Moss i 2018 var herlige fotballkamper, nesten 14.000 mennesker var til sammen på plass i de to kampene, festaftner hvor fotballfylket fikk vist seg frem fra sin beste side skriver FFK på sine nettsider.

Slå tilbake

Etter tap for Brattvåg i forrige serierunde var det viktig for Fredrikstad og slå tilbake,.. OG det ble etterhvert en hyggelig ettermiddag for Fredrikstad-supportere.

-Dyktigere

-Mot Moss skal vi opprettholde det spillet vi har prestert den siste tiden, men vi må være dyktigere i begge boksene, der fotballkampene avgjøres sa Fredrikstads hovedtrener Bjørn Johansen før matchen,

1-0 / 2-0 / 3-0

Fredrikstad tok ledelsen 0-1 etter 34 minutter ved Kjell Rune Sellin – og samme mann økte også til 0-2 etter 65 minutters spill.

Veteli

Rett før slutt kom også Veteli på scoringslista. Finnen sørget for prikken over i-en for de Rød/Hvite og avgjorde med scoring på tampen av matchen. Kampen i Moss endte til slutt med 3-0 til Fredrikstad.

De 11 Rød/hvite

Jenssen – M. Hagen, Nielsen, Stray Molde, Begby – Mæland, Veteli -Reuterswärd, A. Hagen, Maikel – Sellin