juni 03

God mandag! Status iøstfold: Stjal GPS-utstyr for store verdier. Promillekjøring med vannscooter

God morgen, er første mandag i juni. Vel overstått helg? Våkner til nedbør og gråvær, og kan være greit med en regnfrakk eller paraply om du skal ferdes utendørs. Hvor ble det av penværet?

Noen planer for uka?

Hva med en TV-serie eller to på Netflix, HBO eller Viasat? Vi er i ferd med å avslutte en miniserie om Tsjernobyl på HBO. – Sterke saker, men vellaget og tankevekkende. Ellers skal fotballdamene i gang med VM denne uka. Begynner i slutten av uka.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste søndag og natt til mandag. Tilsynelatende en passe rolig natt, men tar med noen hendelser fra søndag..

Stjal GPS-utstyr for store verdier

#Våler

Kl 23.22

Det er stjålet GPS ( store verdier ) fra en gravemaskin som stod langs Hobølveien vis a vis Klypen. Muligens også stjålet fra flere maskiner i området. Tips mottas med takk

Promillekjøring med vannscooter

#Moss

Kl 12.40

Melding om påvirket vannscooterkjører utenfor Kambo båthavn. Med hjelp av en sivilist kom patruljen seg ut til fører. Mann i 50 årene fremstod som åpenbart beruset. Tatt med inn for bevissikring.

Stjal kassebil

#Rakkestad

Kl 19.15

I løpet av det siste døgnet har det i området Rakkestad/Degernes blitt stjålet mange postkasser. En kassebil, mulig Toyota Hiace, har blitt observert i forbindelse med tyveriene.

Savner du jolla?

#Tunevannet

Kl 16.19

Melding om båt i drift på vannet. 8-9 fot, hvit og blå farge. Eier bes om å melde seg til politiet og besørge berging.

Uhell med ATV

#Fredrikstad

Kl 12.21

ATV veltet i Sommeroveien på Østsiden. Politi i kontakt med en far og sønn i området. Ambulanse er også på stedet. Gutt, 9 år, lettere skadet. Sjekkes av amb.personellet. Far og sønn blitt med til legevakta for sjekk. Fremstod i hovedsak som uskadde. Kjørt i ei grøft.