juni 03

Snart setter Sarpsborg kommune i gang med feiing og tilsyn på hyttene

Brannsikkerhet på hytta er selvfølgelig like viktig som hjemme. Dessuten: de fleste ligger langt fra nærmeste brannstasjon, og ofte vanskelig tilgjengelig fra vei. Det er viktig at brannsikkerheten blir ivaretatt opplyser kommunen i en artikkel.

Uke 26

-Vi starter i uke 26 når skoleferien er godt i gang. I år besøker vi disse områdene: Revebukta, Oldtidsveien, Løkkevika, Kvastebyen og Høysand.

Tilsyn / feier

Når vi kommer på besøk gjennomfører vi tilsyn og feier samtidig. Derfor trenger vi at eieren eller brukere av hytta er på plass når vi kommer. Du vil bli varslet i god tid på forhånd på sms. I tilsynet sjekker vi ildsteder og skorsteiner, og vi ser på brannsikkerheten sammen med deg om blant annet rømningsveier, slokkeutstyr og røykvarslere.

Hvert år brenner flere enn 100 fritidsboliger og hytter. Vi gjennomfører dette tilsynet og feiingen for at du skal være trygg på at det ikke er feil eller mangler hos deg som kan føre til brann.

Aktuell link | Sarpsborg kommune