juni 07

Trafikkinformasjon for Fredrikstad cup i helgen

I pinsehelgen er det Fredrikstad cup i håndball, og det forventes spesielt mye trafikk i områdene ved Kongsten, Gamlebyen, Mercurbanen og Trosvik skole opplyser Fredrikstad kommune.

Begrenset med parkeringsplasser

Det er begrenset med parkeringsplasser. Den store parkeringsplassen på Kongsten langs Gamlebyveien/Østre gravlund benyttes til tivoli. P-plassen vis-à-vis Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad (Fredrikstad Motell & Camping) er åpen. Det etableres midlertidig parkeringsplass på Tollbodplassen ved fergestedet på Cicignon der du kan parkere gratis.

Parkering forbudt

Følg parkeringsskilter og anvisning fra parkeringsvertene hvis du skal kjøre. Det er blant annet skiltet parkering forbudt i gatene ved Kongstenhallen og Trosvik skole. Torsnesveien stenges for gjennomkjøring ved Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad. Det blir også parkering forbudt langs veien her.

Vi oppfordrer de som kan om å gå, sykle, ta bussen eller benytte byfergene. Byfergene er gratis.

aktuell link