juni 08

Takk til gavmilde Truckers! Besøkte barna på sykehuset Østfold i dag

En konvoi på hele 98 ulike lastebiler og store kjøretøy kom kjørende fra Rygge til sykehuset på Kalnes rett før klokken 12 i dag. Oppdraget var å overlevere en pengesjekk til barne- og ungdomsklinikken, til glede for både store og små opplyser sykehuset i en artikkel.

Overrekkelse av pengegave

Lastebilsjåførene som kommer en gang i året, er populære gjester på Kalnes. Det er Østfold TruckMeet som står bak innsamlingen. Alle lastebilsjåførene som er med i konvoien gir sitt bidrag, og i år er sjekken på 32 600 kroner! Oppfordringen fra sjåførene er å bruke gaven til hygge og kos til barna.

Sykepleier Hanne Huser Andersen fra barne- og ungdomsklinikken, og Pia Glomdal Hansen og Aurora Eriksen fra ungdomsrådet i sykehuset, tok imot gaven.

Fjernstyrte biler

I tillegg til å kunne se heftige trailere på rad og rekke utenfor sykehuset, fikk barna også studere små utgaver av lastebilene. En gruppe voksne og barn fra klubben var nemlig nedom sengeposten for barn og ungdom med en «mini-konvoi» med fjernstyrte biler med lys og lyd. Stor stas for både pasienter, pårørende og sykehusansatte!

aktuell link | sykehuset Østfold | foto via sykehuset Østfold