juni 09

God søndag! Status iøstfold: Tenåringsjente slått ned. Flere bortvist. Trafikkulykke. Fant stjålet bil. Stakk av..

God søndag, er 1.pinsedag. Våkner til overskya vær, og moderat temperatur. Ser bedre ut litt senere i dag, og kan bli sol og fint vær. Håper pinsa har vært Ok så langt.

status iøstfold

Politi og nødetater har vakt hele pinsa, Så langt sparsommelig m meldinger fra Sarpsborg og Halden, men har kommet en del meldinger fra Fredrikstad, og andre deler av Østfold. Her er noe av det som har skjedd..

Jente i tenårene slått ned

#Fredrikstad

Kl 03.16

En tenåringsjente skal ha blitt slått av en gutt i Frstad. Hun ble tatt med til legevakt, og gjerningsmann ble pågrepet.

Bortvist – kom tilbake – stakk av

#Fredrikstad

Kl 01.38

En person i 30-årene som tidligere på kvelden hadde blitt bortvist fra sentrum, kom likevel tilbake. Da politiet oppdaget mannen, forsøkte han stikke av. Han ble etterhvert tatt hånd om, og satt i arrest,

Bortvist, men kom tilbake

#Fredrikstad

Kl 01.10

En mann fra Sarpsborg i 20-årene ble bortvist fra sentrum pga dårlig oppførsel. Vedkommende ville ikke høre – og kom tilbake. Ble tatt hånd om av politiet.

Alvorlig trafikkulykke

#Eidsberg

Kl 15.41

Eidsberg/Trømborg. Rv22 – front mot front. To i hver bil. Luftambulansen på stedet. Det ble omkjøring via FV 646. Pasient fløyet til Ullevål, betegnet som kritisk skadet. Øvrige tre fraktet til Kalnes sykehus. Vegen forblir stengt forbi stedet så lenge Ulykkesanalysegruppa fra Statens Vegvesen sammen med politiets kriminalteknikere jobber på stedet.

Vold mot politiet

#Fredrikstad

Kl 18.14

Politiet rykket ut på ordensforstyrrelse på privat sted. På stedet var bla en mann og en kvinne, begge kjørt arrest. De anmeldes for vold mot politiet. Bet og sparket. Anmeldes.

Bobil ut av veien

#Moss

Kl 20.42

E6 nordgående før avkjøring Årvoll. Vi rykket ut kl. 20:42 på bobil med henger som hadde kjørt av vegen og inn i et skilt. Ingen personskade. Årsak til utforkjøringen er pr nå uavklart. Vi oppretter sak.

Fant stjålet bil

#Askim

Kl 21.39

Melding om hensatt bil som viser seg være stjålet. Bilen meldt stjålet i Oslo tidligere lørdag. Var i tillegg påsatt et stjålet norsk skilt. Ukjent gjerningsperson. Vi er på stedet inntil bergingsbil kommer.

Sveip / båtpatruljen

Kontroll på sjøen

#Oslofjorden

Kl 22.22

Follo. Vi har vært ute med politibåten i dag. 14 båtførere kontrollert mtp promille, alt ok. Det ble videre utferdiget ett forenklet forelegg for manglende flytevest. I tillegg har vi bistått politiet i Sør Øst med et ordensoppdrag.