juni 09

Nå er det igjen mulig å komme på besøk til føde-barsel på Kalnes

På bildet – Nina Hålend Sørli med baby. Foto via sykehuset Østfold

Åpnet

Nå er det igjen mulig å komme på besøk til føde-barsel på Kalnes opplyser sykehuset Østfold i en artikkel.

– Men det er viktig at besøkende kun kommer i besøkstiden, og vi anbefaler at foreldrene fortsatt begrenser antall besøk, siden nyfødte generelt er sårbare og ekstra utsatt for smitte, sier avdelingssjef Nina Håland Sørli.

Besøks-stopp

Siden januar har Sykehuset Østfold har hatt besøksstopp på føde-barsel for å beskytte de nyfødte barna. Årsaken har vært stor utbredelse av RS-virus, mage- og tarminfeksjoner, og også influensa. De siste månedene har kun far eller medmor fått være sammen med mor og barn på sykehuset.

  • Vi forstår godt at det er mange som gleder seg til å hilse på det nyfødte barnet, og nå er det mulig å komme på barselvisitt igjen. Men det beste er likevel å vente noen uker til barnet er mindre sårbart for smitte, sier Sørli.

Besøkstider på føde-barsel:

Mandag – fredag kl. 18.00-19.00

Lørdag – søndag kl. 14.00-15.00

Aktuell link