juni 16

God søndag! Status iøstfold: Travel natt for politibetjenter. Slåsskamp. Voldsepisode. Brukte selvforsvars-spray. Fort i 60-sone..

God morgen, er søndag! Håper helgen har vært Ok så langt. Våkner til overskya vær etter noen regnbyger i løpet av natta, Prognosene tyder på noe varierende vær, og bedre utover ettermiddag / kveld.

Noen planer for dagen?

Eliteserien er i gang igjen etter en liten ferie. Sarpsborg 08 tar i mot Odd på Sarpsborg stadion Kl 18.00 i kveld, og det spilles flere andre matcher i løpet av kvelden. Spilles også VM-fotball for kvinner, men de norske damene spiller ikke ny kamp før i morgen kveld.,

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på MANGE oppdrag gjennom natta, Her er noe av det som har skjedd..

17-åring kjørte bil – med promille

#Mysen

Kl 04.15

En politipatrulje stanset en bil med tre ungdommer. Fører var 17 år, blåste til over lovelig grense på alkometer. Vi kontakter foreldre.

Brukte selvforsvars-spray

#Sarpsborg

Kl 03.33

En mann ble sprayet med selvforsvars-spray av en vakt på et utested. Patrulje bortviste mannen som var uønsket på stedet.

Utsatt for vold

#Fredrikstad

Kl 23.35

Mann i 60-årene skal ha blitt utsatt for vold i forbindelse med uoverensstemmelse ifm feststøy. Skal ha ha blitt slått i ansiktet og mulig fått hjernerystelse. Er kjørt av ambulanse til Kalnes. Patrulje kontroll på mulige gjerningspersoner. Innhenter forklaringer fra parter og vitne.

Slåsskamp

#Sarpsborg

Kl 02.26

Patrulje fikk kontroll på 4 menn som var involvert i slossing. Slagsmålet ble etterhvert avsluttet av patruljen.

Tilgriset politibil

#Moss

Kl 02.35

Mann i 20 årene blir bortvist, har tilgriset en politibil med blod. Sørger for fornyet finish i påsyn av patruljen før han reiser hjem, ( forhåpentligvis )

Slåsskamp

#Fredrikstad

Kl 01.08

Meldt om flere involverte i et slagsmål i Farmannsgate i løpet av natten. Patruljer fremme på stedet og fikk kontroll.

Vanskelig mann..

#Halden

Kl 00.00

En mann i 60-årene ble bortvist fra sentrum. Var full og vanskelig.

Trafikkuhell

#Fredrikstad

Kl 03.44

I Veumveien har det skjedd et mindre trafikkuhell. Ingen personskade. Fører av bil som har forsøkt en forbikjøring i 50 sone blir anmeldt for uaktsom kjøring – med førerkortbeslag. Mann i 20 årene.

Ville ikke høre..

#Fredrikstad

Kl 02.19

Mann i 20-årene innbrakt til arresten og anmeldes for å ikke etterkomme politiets pålegg. Han ble bortvist fra sentrum tidligere i natt, men gjorde ikke som han fikk beskjed om.

Trafikkontroll – og fort i 60-sone

#Fredrikstad

Kl 01.45

Ble avholdt trafikkontroll på FV109. I den forbindelse ble det gjennomført 2 førerkortbeslag – gutt 17 år ble målt i 95 km/t i 60 sone på lett MC, og mann i 20 årene ble målt til 106 km/t samme sted m personbil.

I arrest

#Fredrikstad

Kl 02.33

2 menn i 20-årene blir innbrakt og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. Ble satt i arrest.

For mange prikker..

#Fredrikstad

Kl 23.43

Mann i 40 årene mistet førerkortet pga målt i hastighet 73 km/t i 60 sone – på grunnlag av hadde 6 prikker fra tidligere.

Påvirket av narkotika

#Fredrikstad

Kl 23

På Fv 109 har UP stanset billist. Gjort utslag på spytte-test som tilsier påvirket sentralstimulerende narkotika. Blir fremstil for blodprøve og anmelde med førerkort-beslag. Fører er mann i 20 årene.

Trafikkontroll

#Moss

Kl 01.30

UP har avholdt trafikkontroll på Svinndalveien. Totalt 10 førerer gitt forenklet forelegg. Høyeste målt til 115 km/t i 80-sone.