juni 16

Stående applaus for Jørgen Strand Larsen. Sørget for 2 mål mot Odd og seier!

Det har vært pause og ferie for Eliteserien de siste ukene, men denne helgen var det tilbake til «striskjorte og havrelefsa» for klubbene i vår øverste divisjon.

Dårlig periode

Sarpsborg 08 hadde en dårlig periode før det lange oppholdet, men i dag var det tid for å slå tilbake. Motstander var formlaget Odd, som har vært et av de beste lagene så langt denne sesongen.

1-0 og flott scoring

Det var S08 som fikk kampens første scoring. Etter 21 minutter var det Jørgen Strand Larsen som sendte hjemmelaget i ledelsen. En FLOTT scoring av unggutten.

Jørgens kveld

Sarpsborg 08 fikk en god start på den andre omgangen, og Jørgen Strand Larsen økte til 2-0 etter bare 48 minutter. Unggutten fyrte av et skudd fra langt hold – som gikk rett i mål helt nede ved den ene stanga. Et skudd Odds-keeper muligens burde tatt.

-Salvesen stusser ballen ned til Strand Larsen. Han går frem til 20 meter. Forsvarerne er passive og han skyter, ballen går inn, men den skal Rossbach ta. Svakt keeperspill oppsummerer VG i sin dekning.

Vant 2-0

Det ble ikke flere scoringer på Sarpsborg stadion, dermed vinner sarpingene den første kampen etter oppholdet.

Fire strake tap

-Sarpsborg 08 stod med fire strake tap, og seks kamper uten seier på rad. Men nå er den brutt, takket være en 19 år gammel spiss oppsummerer Eurosport etter kampen.

De 11 blåe fra start

Vasyutin – Elyounoussi, Bateau, Næss, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Lund Nielsen, Lindseth – Salvesen, Strand Larsen

Fotomontasje via S08 / foto – arkiv