juni 17

Sarpsborg 08 er klare for en spennende kamp mot Tromsdalen i cupen om få dager

Sarpsborg 08 kommer fra en fin 2-0 seier over Odd på søndag. Kampen var den første etter et lengre opphold i Eliteserien, og er forhåpentligvis starten på en bedre periode for sarpingene. Vårsesongen har vært kjedelige greier for S08-supportere.

Cupkamp

  • Det er en tøff kamp. Vi reiser til Tromsø på tirsdag, spiller onsdag. Det er alltid tøft der oppe. Det blir neppe noen forskjell nå, men vi skal være godt forberedt og vet hva vi møter, sier assistenttrener Tom Freddy Aune via klubbens nettsider.

Til kampen i nord vurderer trenerapparatet fortløpende eventuelle endringer.

  • Det blir en balansegang. Vi gjorde en god prestasjon nå. Det er to-tre plasser vi vurderer litt. Store forandringer blir det nok ikke, sier han.

Se hele intervjuet på Sarpsborg 08s nettsider her